Szervezet - Könnyűzenei együttesek

Pastorek Cynthia Éva

Pastorek Cynthia Éva
02-pastorek-cynthia-eva-ogyalla-nyitokep-00

Biográfia:
Pastorek Cynthia Éva fiatal kora ellenére a népzene, a komolyzene és a könnyűzene területén is kipróbálta már magát. 1998. július 9-én született Vágsellyén, s Ógyallán él. Óvodás és alapiskolás éveit a Feszty Árpád Alapiskolában és Óvodában töltötte, Ógyallán. Már kis korában kiderült, hogy nagyon érdekli a zene és a tánc, és hogy nagyon fogékony mindkettőre. Az alapiskolában működő Bellő Néptáncegyüttes tagja volt tíz évig, mint táncos, és immár a zenekari oldalát erősíti, cimbalommal és énekkel. A tánc mellett kiderült, hogy van érzéke az énekléshez, így a csoport vezetője, Deme László a szárnyai alá vette. Miután kiderült a zenéhez való vonzódása, az Ógyallai Művészeti Alapiskolában kezdte elsajátítani és kibontakoztatni zenei műveltségét a komolyzene terén hét évig, majd Becse Szabó Ilona művésznő oktatásában részesülhetett.
Számos fellépést, versenyt, megmérettetést tudhat maga mögött a könnyűzene és a népzene terén. Részt vett több magyar és szlovák versenyen: a Szlovák Csalogány népdalverseny aranysávos énekese lett, majd a Zene határok nélkül elnevezésű tehetségkutató első helyezése is őt illette meg, amit több műhelymunka követett. A SZMAZE által rendezett tehetségkutató versenyen különdíjban részesülhetett, a „Csillagoknak teremtője“ népdalversenyen pedig a harmadik kategória első helyezettje lett. A Bíborpiros szép rózsa országos versenyén aranysávos minősítést szerzett, ami által kijutott a Vass Lajos Népzenei Verseny Kárpát-medencei döntőjére, ahol sikerült elnyernie a Vass Lajos Nagydíjat. Később könnyűzenei versenyeken is megmérettette magát. Somorján, a Lelkünkben a zene elnevezésű tehetségkutató második helyezettje lett, a Coolclub által megrendezett Tehetség a tét – TAT versenyén különdíjat érdemelt ki, és ezzel együtt egy saját dalt is, melyet Pécsváradi Zoltán írt.
A versenyek mellett sok fellépésen is részt vett, több zenekar vendégénekeseként. Jelenleg Székesfehérváron, a Hermann László Zeneművészeti Középiskolában folytatja tanulmányait népi ének-cimbalom szakon.

Diszkográfia:
• Add nekem a dalt (2016 – dal)

Képgaléria:

KategóriaKönnyűzenei együttesek
Címkerock
Aktivitásaktív (létező)
TelepülésÓgyalla [Hurbanovo]
Alapítás éve2010
Rövid URL
ID11207
Módosítás dátuma2017. január 11.

Hibát talált?

Üzenőfal